selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

4 Nov 2011

my girlfriend is a nine-tailed fox!

hai. lama sangat dah aku ta berblogging ni..
banyak sangat kot kerja, biasa lah budak baru masuk degree.
ahahahah.. malu~

btw, time tengah2 cuti ni.. aku layan satu cerita best, tapi cerita korea la.
tajuk dia my girlfriend is a gumiho(nine-tailde fox)
apa yang bestnye pasal cerita ni?
pasal seekor fox nak jadi manusia, seriyesly best.
touching, sweet, lawak sume ade.
plus comel sangat okea pelakon die.
kalau nak tengok online pasti kan korang punye internet laju tahap gaban,
baru syok na layan. jangan risau, episod die 16 je. heee best taw :)






heee~


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

~ ADANDO ~ said...

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando

wisata outbound malang said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Anonymous said...

Thanks a lot for providing individuals with

an extremely

marvellous chance to read articles and blog posts [url=http://www.fakeok.com]fake oakleys [/url] from here. It really is so amazing and as well

, jam-packed with fun for me and my office fellow workers to search your site no less

than 3 times weekly to see the newest

things you have.[url=http://www.fakeok.com]fake oakleys wholesale[/url]

fake oakleys ,Of course, I'm so usually

astounded

with all the [url=http://www.fakeok.com]fake oakleys usa[/url] fake oakleys mind-blowing [url=http://www.fakeok.com]fake oakleys usa[/url]

fake oakleys for sale information you

serve. Certain 3 points in this

article are unequivocally the very best I've

ever had.

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters