selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

22 Aug 2011

VIDEO : iklan thailand yang sedih

since lame giler aku ta update blog ni.. biasa lah... busy dengan UNITEN kan, macam2 exam aku kene jawab.. and final exam dah pun habes.. so duduk rumah, puasa layan muvie je.. ahahahah... kat sini aku nak bagi dua video yang giler sedih.. tapi ramai kot yang dah tengok.. heee




and ni lagi satu




notakakipendek; sape tak nanges tu memang takde perasaan la.. :'(

tambahan :

hahaha paham?? loghat kelantan la =P


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

10 comments:

Red said...

tak nanges.. tak nanges..

ArulchelseA said...

mcm pernah aku tengok di fb seseorg..kih kih kih

ArulchelseA said...

tiba2 lak de iklan tgh tu..ingtkn aku menang ipad td.. kih kih kih

Seindah Bicara 2 said...

video yg second tu sedey kan. menitis aer mate. hu

dhilla nazli said...

red; hati kental lettew

dhilla nazli said...

arulchelsea; tu la kata. da ramai yang share

dhilla nazli said...

arulchelsea lagi; ahahaa.. harapaan~

dhilla nazli said...

seindah bicara; sedih kan...

teha said...

sedey jugak.. hehe ~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nak nagis ke x ne.. confuse jap :)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters