selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

11 Jul 2011

sehari bersama memBERSIH!

ahahaha selagi ta abes isu bersih, selagi tu lah sume duk cakap pasal bersih. tapi aku bukan nak cite pasal bersih yang orang duk buat perhimpunan yang duk kecoh2 tu.. amboiy.~~ takde kene mengene taw.. uhuk2...

ni aku nak cite semalam a.k.a ahad 10july2011 aku dengan baek hati dan rendah diri nye telah membantu.. auwww bantu konon.. telah menjadi volunteer kat zoo negara.. siriyes masok free, ta payah bayar rm20 sorang pun. ahahah *sila jeles okie

nak tau ape yang kitorang buat?? ok bangun janji before 6.30 dah sampai berkumpul, tapi janji melayu, pkol 7.15 pun ade orang datang.. gerak dari uniten kol 7.30 dalam setengah jam sampai la kt zoo negara pukul 8.. time tu dah kene marah sebab lambat datang.. sebab binatang2 semua dah mau makan, tapi kitorang lambat kan.. so briefinf cepat2.. die asingkan tugas... pergh time tu dah excited sebab die cakap sape nak pergi jaga bahagian beruang ikot diorang, dengan excitednye bangun.. naek bende yg pacuan empat roda tu, bukan naek depan, naek belakang kot.. =D lek2 die anta kat bird house.. *ok menyesal

lepas tu, die bahagi2 tugas, first2 aku amek port yang belakang2 sikit, sebab dah takde keje sangat, die suruh aku cabut rumput, ape de hal.. memang aku tak buat ah... dengan tak bagi glove nye, takkan guna tangan kot.. *omg2 sampai time break kitorang telah memungut gambar *bukan rumput sebanyak 25keping.. wah2, banyak tak?? huhuhuhu lepas tu sambung dekat kandang pulak.. pergh terperangkap bhai

nak tau buat keje ape? bersihkan kandang emu, tataw sila tekan link okie.. pergh taik die gua cakap lu.. ahahaha banyak giler... pastu aku dapat tangkap video emu tengah mengawan.. kikiki





ahahah khas taw.. fresh dari ladang.. orang zoo tu pun dah lame tunggu ta dapat2, aku kejap je da dapat.. hebad ta? kah3 dah habes bersih2 tu break lagi.. pastu.. ni yang paling best.. after break tu.. kitorang pergi bagi burung makan.. pergh dengan hebad nye aku bersiul sebab nak panggil burung bagi makan.. hiiii

bahagia kot.. pestime.. ey aku bagi emu tu makan jugak, dengan tangan sendiri.. depan2.. aku ni penakot, so aku buat kawan aku jadi shield.. hohoho.. jahat2
lepas tu aku buat ape lagi ek? ouh, sesi bergambar.. kah3.. bangge2.. banyak gak gambar yang aku amek.. phewiiit =) *bahagie lagi =)












antara gambar2 kat citu la.. ahahah
notakakipendek; baju kelabu tu mahal.. rm20.. =P





Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cam best jer wat amal jariah kat sane.. mesti ko jmpe "member lame" ko kt sane kn :)

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat pagi sahabat..

sedikit berbagi inspirasi pagi..

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat pagi serta senyum terindah kita untuk meyambut pagi hari yang indah ini..
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters