selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

7 Jul 2011

fb dah boleh video call

pergh.. lame bai gua ta update blog.. ahahaha.. panjang cite die.. malas lak nak cite kan.. kang panjang berjela.. ok straight to the point.. aku tau ramai yang dah tau pasal fb dah boleh layan video call. tapi for those yang tak tau.. meh aku na ajar.. ini link takde link hantu2 maa.. gua cakap ini baek punyer.. *versi dafi ahahaha....

tekan je.. pastu nanti kelua windows.. korang ikot la ape yang die suruh.. lepas niy tak payah susah2 na download skype... *maken galak la korang ber fb kan.. ahahah =)

try your best.. ngeee...

notakakipendek; same na video call dengan aku add la fb.. huhuuh



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

::EIDA:: said...

Wow !
Pembelajaran baru today....
TQ TQ =)

aLyA_syGS said...

fb byk bnd baru....blogger pon da gune profile baru...susa betol canggih2 ni

AM said...

minta tolong vote sy -->
http://syafiquekosong.blogspot.com/2011/08/help-me.html
http://syafiquekosong.blogspot.com/2011/08/help-me-2.html

fae jamal said...

makin canggih makin tak reti nak guna kann...heheh

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters