selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

11 Jun 2011

siapa mahu kurus??

haa.. meh dekat2.. ceq na habaq kat hangpa.. la nih,, ramai benar mau jadi kuruih kan,, ceq ada jamu.. spesel punya.. ahahah.. takde la.. ramai pompuan sekarang ni kurus even die ta gemok mane.. aku tak paham la.. asek2 na diet.. tak makan tu la.. ta makan ni la... korang jangan sampai kene bullimia tau.. tak pun aneroxia nervosa.. ingat seronok sangat ke jadi kurus?? asal cukup nutrient sudah la.. jangan jadi macam org dekat bawah ni.. terlebey kurus..




















notakakipendek; aku normal kn?? huhuu



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

7 comments:

Freaky said...

aiya ni terlampau kurus.. takot tgk

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

geli jerk aku nengok pic2 ni.. xstim jadinye.. hahahaha

M Fizan said...

euuuuwww..kurus sangat nampak cam jerangkung..huhuh..sederhana okey lar... :)

dhilla nazli said...

freaky; ahahah.. jgn tkot2..

taufiq arifin; ahaha bungoks

m fizan; huuuu... cm dhilla kn =P

Khairil said...

nasib baik ada gambar yang last tu sebagai penutup yang manis...yang lain semuanya ngeri....

Red said...

peh. kering btui!!!

p/s : hang oghang utagha kah.? :)

dhilla nazli said...

khairil; ahahaha segan la saye auwww~~

red; huuu taklah.. penah belaja kt utare je.. i org kl u.. ahahah *gedix

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters