selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

12 Jun 2011

kebenaran di sebalik game angry bird..


korang ni mesti peminat angry bird kn.. tayah tipu.. klo gune android mesti ade gem dye kan?? dlm pc sume mesti ade kn?? huuuu.
sape yg tataw ape tuh angry bird.. memang ketinggalan la ko.. *tipu..
na try maen korg try install la... yg download punye pegy tye uncle google.. sume dye tw.. jeles i... tapi pastikan gune chrome tw.. yg ta gune tu tataw la.. hee~~
nah... eyh.. aku bukan na cte pasal tu la...

korang tau tak asal angry bird ni sebenarnye.. korang tau ta bende ni wujud sebenarnye?
setelah die edit plus touch up.. baru la dapat angry bird yang korang duk maen tuh... nak tengok gambar die yg sebenar??


angry bird sebenar
angry bird lepas photoshop!

percaya tak korang?? hee.. aku percaya sikit je.. sebab taktau sumber kesahihan die.. aku penat buat research, ta jumpe hasil pun,, ade la satu blog.. omputih tu bagitau.. tapi entah la...
boleh kot dipercayai.. heeee
notakakipendek; aku tak suke maen angry birds sebab asek ta lepas level je.. ==.' tension tau!

Photobucket

kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

17 comments:

Red said...

haha.! tau tau aje red finatik angry bird. dah habis main pun semua level :))))))

NURUL AINI NORAZMAN said...

urrmm,.nak caya ke x ni,.hahha,.klu btol wujud pon ok gak,.comel tol burung ni,.bile marah kening dia yg mahal tuh,.ahahah

gadis bunga said...

sy tengok game ni tade selera langsung . takat mai jentik2 jeh geram belum sebab selalu tak dpat . HAHA

Khairil said...

tak pernah main lagi game angrybird ni...tak percaya?...betul..tak pernah...

dhilla nazli said...

red; ahahaha dhilla ta suke!

nurul aini norazman; heee betol2...

gadis bunga; sep! kah3

khairil; try la.. huuuu

Syuxer said...

saya salah seorang tak pernah men game neh..coz rase x best je..huhu

baik men game city ville heheh

nawal addina said...

err ???

*blurr

: husna : said...

uih...saya fanatik tahap tak ingat!

amir aizat said...

best kan game ni! hehe

dhilla nazli said...

syuxer; memang un.. game ni buat tensyen je..

nawal addina; nape blur??

husna; ahahha jgn upe solat sudaa..

amir aizat; ta un,,, ngeeee

Bella Bell said...

angry bird.. tak pernah main.. tahu pn dari blog member :)

dhilla nazli said...

bella bell; ahahha best what.. *kot =P

Solihin Zubir said...

fenomena angry bird btol la skang ni..
ntah apa yg best ntah.. haha.. x minat game..

dhilla nazli said...

solihin zubir; ta minat jugak.. weee

mushroom said...

angry birdsss!! jom comolot.. (alu ajak burung tu hehe) wlu betul wujud pn, aku tetp ske yg kat game pny.. lg kiuttt

dhilla nazli said...

mushroom; huhuhu ntah la hape ntah... tak pahammm

Izzah Idz said...

owhh..baru tw ni..hehe

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters