selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

16 Jun 2011

kawan baek cermin diri??

tengok tajuk pun dah boleh tau pasal ape kan.. bestfriend.. bff... shabat karib... kawan baik. ape lahi panggilan yang korang bagi kat bestfriend korang.. sume boleh.. tapi betol ke bff ni cerminan kite?? bff ni macam reflection of ourself?? betol ke bff ni cm twin kite?? tak caye la.. ahahaha..

orang selalu cakap, kalau nak tau ape problem kite, tanye bff kite.. kalau nak tau mane kite lesap still tanye bff dye.. nak tau ape berita kita, pun tanye bff.. *bosan la jawabnye bff kite tuh.. ahahaha... asek kene soal macam penjenayah je.. kan2??

TAPI kan... korang suke ke kalau.. bff korang tuh banyak persamaan dengan korang?? bukan sikit.. BANYAK okie.. banyak tu means kebanyakan yang kau suke semua die nak,,, nak same2 macam tu.. kadang2 memang la boleh.. tape2 jangan panic.. biar aku contoh kan situasi2 die.. huuu


SITUASI PERTAMA;
cube bayangkan.. kau ni jenis suke laki yang bulu mate dye melentik, rmbut style... sweet... baek bagai2.. tetibe taste kau same dengan test bff kau... kau suke tak?? nanti orang yang kau minat pun die nak minat.. kau kene kongsi suke dekat orang yang same.. kalau kau nak tackle lelaki pun, tetibe bff kau buat lebih gedik dekat lelaki tuh, best ta?? kau suke ta??

SITUASI KEDUA;
ni pulak pasal makanan.. kau cakap kau tak suke makan ni la,, makan tu la.. sebab allergic ke hape ke. tak kisah la.. tapi.. tetibe bff kau tu cakap die pun tak suke sebab die hampir sama dengan kau.. macam meniru la konon.. bajet hot stuff gitu... kau suke tak?? weeee ~~

SITUASI KETIGA;
kau ni jenis kureng sikit.. maksod aku penggeli sikit.. tak suke orang pegang2.. tak suke orang urut2.. tak suke pegang2 orang.. even bende yang touch dengan kulit orang lain pun kau tak suke pegang.. n tetibe bff kau ni tak suke ugak.. plus tokok tambah alasan macam hape ntah.. pastu boleh buat jerk giler... ko rase menyampah ke suke kat dye?? heee

SITUASI INI TIADA KENE MENGENE DENGAN PENULIS BLOG, INI HANYA CONTOH DAN REKAAN SEMATA2 YANG TETIBE TERSEMBUL KELUA DARI KEPALA HOTAK...

cer korang masok kan diri korang dalam situasi2 kat atas tu... pastu cer cite ko suke ke ta.. hohoohoh...

notakakipendek; bff aku ramai lelaki.. auwww~~




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

cube teke sape said...

comel gle... btol ke xde kaitan?? lalalalla

dhilla nazli said...

cube teke sape; tak paham... ahahhaha

Bella Bell said...

yup.. kebanyakan mende tu memang sama antara kita dengan bff :D

dhilla nazli said...

bella bell; ahaha betol2.. da kata bff

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters