selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

1 May 2011

tutorial loose shawl

hahaha.. terkejut tak aku buat tutorial?? 4 de 1st time.. heart attack sekarang cepat,,, weee~~ actually aku bukan nye nak tunjuk pun care2 pakai.. aku ni malas.. sebab nanti ternampak ape2.. tadi aku tengok banyak giler tuto kat youtube.. aku pun na copy paste die punye video... *dengan kebenaran okie,, =)

tetibe rase best lak nak kongsi, aku tau korang ley cari sendiri kan. tapi takpe... buat rujukan aku nanti jugakk.. =)


ni ade lagi...





*aku selalu pakai camni... =)

tu je.. agak2 ta puas hati, ley la search sendiri kat utube.. eeheh


notakakipendek; pompuan tu cantek ukie... awwww


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

aiman rashidd said...

tersalah masuk :D HAHHAA btw wanna wish happy alwys :)

dhilla nazli said...

ahahaah.. pun boley

zalizalu said...

erk? ingatkan video sendiri.. hahahahahha...

dhilla nazli said...

ahaha tamao letak...
aurat.. weee~~ lagiun malas la na buat vlog. segan

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters