selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

21 May 2011

teka teki cam apa ntah agy

1) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-English

2) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

3) Binatang ape power Karate?
Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.

4) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada
saya.

5) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

6) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

7) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

8) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

9) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

10) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

11) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer: - Sekretari baik........ ......... .'Selamat pagi tuan'
- Sekretari kurang baik........ ...'Dah pagi ni tuan'

12) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...hehe

13) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

14) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

15) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...

16) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile
ape...

17) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......



notakakipendek; jangan tension2. hohoo


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

9 comments:

Freaky said...

hahaha sape punye idea bg jawapan teka teki cmni ?

Ada je yang tak puas hati

fadh leyanie said...

wahaha..lawak la..nombor 14..kesian tahi hidung

Black_roses92 said...

kadang2 teka teki mcm tu mmg mencabar otak!! haha

dhilla nazli said...

freaky; ntah.. kikiki

fadh leyanie; tu ah cian taik idung..

black_roses92; ngiauu.. kalah spm en

Syafiq Rosli said...

haha..mcm2 lah..plik2 je jawapan

myr amyra said...

terbaek la jawapan teka-teki nie....mencabar minda...lagi susah dari jawab exam....

Red said...

haha. teka teki ni tahap biginner. haha XD

baca dan senyum said...

banyak2 kelapa, kelapa apa yg wujud di ethopia?

--> KELAPAran

hehe

dhilla nazli said...

syafiq rosli; cam bebudak kn

myr amyra; ngeee

red; mesti laa..

baca dan senyum; waa boley masok tuh.. huhuhu

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters