selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

21 May 2011

segmen; bloglist abg teror



hee na juin segmen niy.. mai2 klik..



1. Dimana anda dilahirkan?
kelantan


2. Dimana anda dibesarkan?
selangor

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
selagor kot

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
sebab memang dari kecik duk betepek kt selangor ni... name je lahir kelantan, na balik kelantan pun jarang2, ahahaha




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

1 comment:

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger johor
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters