selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

5 May 2011

pengertian cinta!

haa.. mesti korang2 sume nak tau kan ape maksud di sebalik word yang selalu korang sebut.. CINTA! yer.. cinta.. setelah di kaji selidik, dan menemu bual beberapa orang cikgu, sebab time sekolah kan, temu bual la cikgu.. ahaha.. so.. cinta ini bermaksud...


Bila Guru Menafsir Cinta...

Cinta.. Apa maksud cinta? Apa itu cinta? Nak tau? Cuba kita tanya guru-guru kat bawah ni.. Apa agaknya yang diorang akan tafsir makna cinta mengikut bidang yang mereka ajar. Heheh..

GURU FIZIK
Cinta adalah merupakan daya tarik – menarik antara kutub positif (lelaki) ke kutub yang tak sejenisnya (tentulah si dia).

GURU BIOLOGI
Cinta merupakan cara mempelajari hubungan antara makhluk hidupan dengan lingkungannya.

GURU KIMIA
Cinta merupakan tindakbalas kimia yang tidak diketahui unsurnya.

GURU MATEMATIK
Cinta adalah satu cara untuk menentukan daerah ketidaksamaan antara dua garis yang tidak sejajar.

GURU PENDIDIKAN ISLAM
Jangan sekali-kali meninggalkan cinta tetapi jangan terlalu dekat padanya kerana hidup ini penuh dengan iblis dan syaitan yang sanggup menggoda manusia untuk membuat dosa dan cinta adalah sasaran dosa.

GURU PENDIDIKAN MUZIK
Cinta adalah ibarat irama dan lagu yang tidak dapat dipisahkan.

GURU EKONOMI
Cinta merupakan keperluan manusia yang harus dipenuhi sama ada secara langsung atau tidak langsung.

GURU SEJARAH
Cinta akan hanya akan menjadi cinta sekiranya ianya tepat dan benar. Tapi jangan lupa jika ada sebab, pasti ada akibatnya.

GURU GEOGRAFI
Cinta adalah seperti 4 musim yang melanda kebanyakan Negara Eropah…. kadangkala berbunga, kadangkala panas, kadangkala dingin dan kadangkalanya luruh.

GURU BAHASA
Cinta dianggap indah kerana di dalamnya ada satu kesatuan yang harmonis antara bentuk bahasa dan isinya


hee.. percaya tak cikgu2 niy tafsir cinta macam tu?? ahaha..


notakakipendek; bukan aku yang intebiu, penipuan semata2.. =)



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

zeeck said...

~.~' cinta~

najmi^^ said...

like it

najmi^^ said...

like it

dhilla nazli said...

hhohohoho.. cinta.. =.='

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters