selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

22 May 2011

the only 1 yg aku minat

disebabkan aku ni terlampau la lampi tahap gaban pasal korea..
jadi aku takde la tau menahu dan amek tahu pasal korea ni kan.. aku ni hampeh sikit.. kalau taiwan.. haaa jangan dikata nurfdahillah nazli.. memang aku suke aiwan tahap babeng,, tapi susah woo nak jumpe orang yang minat taiwan.. cube la try tanye perempuan2 kat mane2 tu.. akan jumpa.. tapi seciput je yg minat taiwan.. muahaha..
ok stop.. bukan itu yang akan saya bicarakan kali ini.. awwww~~ geli nyah...

aku minat satu2 nya lelaki korea.. nama die jae hee.. seminat2 kat die ni pun aku tak de la fanatik sampai aku cakap die balak aku.. or dye abg aku.. or suami aku.. or hak aku..sebab die kenal aku pun tidak.. hohoo.. plus. aku baru tau nama die jae hee.. entah2 salah.. ahaha malu je aku.. ==.' awww

die aku pernah tengok berlakon dalam cite sassy girl(org yg ckp), dalam yuhee the witch(ni aku tengok sendiri) tu je la yang aku tau... kah3... =P aku dah kata tak minat korea.. lololo.. jangan tanye pasal korea kat aku tau. heee.. dah jom usha lelaki ni. mane tau korang pun macam aku, minat tapi taktau nama.. ahaha







Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Ohhh~ Mamat ni ke? Keke. Boleh tahan comel :P

dhilla nazli said...

awww. suke2

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters