selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

7 May 2011

keputusan upu

dengan rase berbangge nye saya.. dengan ini.. saya merasmikan NURFADHILLAH BINTI NAZLI mendapat tawaran ke oversea..


ahaha.. mimpe ke ape? tadi dengan rase excited nye aku pergi bukak upu punye laman web.. nak tau result aku kelua ape?? jeng3



sedih kan... aku punye la berharap dapat masok universiti laen, ganti uniten ni.. tapi harapan hanye tinggal harapan.. =(
bersedih la untuk saye..


notakakipendek; aku tak apply un upu fasa ke2.. sebab tu ta dpt.. =D
notakakipendek2; aku dah lame masok uniten dah kot =P


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

10 comments:

memel said...

jangan bersedih.cuba lagi ye. insyaallah ade rezeki. :)

dhilla nazli said...

ahahah.. ta apply un la.. =.='

IJAT360 said...

nak apply mana pas ni? sayang je awat x apply fasa ke 2 tu...

Bella Bell said...

xpe2..insyaALLAH ada rezeki kat tempat lain ea sayang...jangan sedih2 ea :)

dhilla nazli said...

ijat360; tayah apply mne2.. da lme da masok uniten.. ahaha

bella bell; sme sprti diats.. =P

ruby zaizi said...

la ni dh brape tahun belaja dekat uniten dh ni??patot la xde rekod..ngade ek ^^

dyana nana said...

haha, kan da masok uniten ? dyana masuk f6 jep.. (;

muse said...

rilex, ade hikmahnyer tu...hehe

muse said...

rilex k, ade hikmahnyer tu....hehe

dhilla nazli said...

ruby zaizi; ala.. baru je bape bulan.. ta smpai setahun lagi.. =(

dyana nana; heee... klo dpt upu, ley kua uniten =P

muse; ahahaha tgah rileks la ni.. =)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters