selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

20 May 2011

jom reramai lajukan fesbuk!

aku tau dah ramai yang tau pasal ni.. tapi takpe.. untuk mereka2 yang baru nak tau, haaa... meh2 na cite.. taw ta.. fesbuk boley jadi laju la ni.. muahahaha... dengan membuang segala advertisement yang karut marut kat sebelah kanan fesbuk tuh.. aku duk cek2 tadi, bw kat org tuh org ni,, jumpe mamat ni duk cita pasai fesbuk.. terjah la apa lagi...

sapa2 yang nak taw.. mai duk rapat2, diam2 noh... tekan ja link niy.. n install je lah.. cop2.. ade tapinya la... bende niy untuk org yang pakai chrome je.. *kantoi aku pakai chrome.. ahahaha
sape yang takde chrome meh sini donload.. so lepas niy tiada lagi masalah facebook anda lambat load...

ianya sangat sesuai digunakan oleh pelajar2 seperti saya yang menggunakan proxy uniten.. muahaahhaha... n untuk orang2 yang asek tension je internet lembap.. ngeee~~~ lihatlah perubahan nye.. =)









Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters