selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

14 May 2011

burung murai - dah diam!



tengok ni. budak tu pun reti tension taw ta =P



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

9 comments:

omaipo said...

owh i watched this before, but still its funny! HAHA

spider_gurl86 said...

ermm cm yea br tau heheeh

sha said...

Burung apa? burung murai..

Syuxer said...

hahah comel budak tuh tension...apa da bapa dia buli anak dia hahah...

ahah pandai budak ni suh diam..ada bakat jadi lawyer..

eh bapa dia ke?

dhilla nazli said...

omaipo; ahaha =)

spider_gurl186; ta paham =.='

sha; ngee murai la.. da diam!

syuxer; ahahaha agaknye la bapak die

A'IM said...

tension jer budak tu..hambek ko

mia.lia said...

da da da diam.. hahahaha

dhilla nazli said...

a'im; berani pulak tuh kan.. =.='

mia.lia; ahahahah =)

SyedGraphiX said...

dah tengok manyakk kali da bideo ni. tapi still kelakar XD

Sebenarnya banyak mende nak tuliss. tapi, dek kerana sebak.. adehh.. sikit je jadinya T_T . http://www.syedgraphix.com/2011/05/rindukan-suasana-sekolah-dan-16-may.html

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters