selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

13 May 2011

binatang un da pandai.. huu













ahahah percaya ta?? konklusinye jangan la bawak budak2 sekarang ni pergi zoo...
binatang pun da pandai show off tau.. hohoho

notakakipendek; saye ta berniat nak post mcam ni.. kikiki




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

6 comments:

gadis bunga said...

sebab org pun dah pandai show off .
ni kan lagi binatang .
hurmmm .
ape nak jadi dengan dunie :O

SyedGraphiX said...

ape nii ape nii..
lucah lucahh!! hahahah

Jom blajar camna nak guna pelbagai kaler bground dalam satu template. boleh tukar tukar tau! :P http://www.syedgraphix.com/2011/05/tutorial-tukar-tukar-warna-background.html

dhilla nazli said...

gadis bunga; tu ah pasal.. adess

syed; ahaaha ta byak.. =P

Khairil said...

binatang memang tak dikurniakan akal fikiran sebab tu dia x kesah semua tu......tetapi manusia yg ada akal fikiran skrg sudah ikut perangai binatang...ish2..malu betul la dgn manusia mcm tu...

Solihin Zubir said...

haha.. mmg dasar bintang.. :D

dhilla nazli said...

khairil; manusie mmang cmtuh..

solihin zubir; ahahaha no comment

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters