selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

19 May 2011

alfatihah..

korang tau tak pasal sorang blogger ni.. die sgt femes.. seriyesly aku respect sangat kat dye.. dye punye blog kelaka sgt.. jap eh bagi link dye..
sini.. baru harini.. siriyes tak disangka2 sgt.. rase macam terlalu terkejut, walaupun takde ikatan ape2 dgn dye, tapi rase macam kenal je dengan arwah ni.. cara die tu buat kita rasa macam dah rapat sgt dengan dye..

korang try la bace blog dye, sungguh ta tipu, sgt menarik,, tetapi insan yang berbakat tu lebih disayangi ALLAH kn..


tgok la follower dye pun dah sampai beriban..



ade org cakap arwah start sakit mase mandi air terjun dengan kawan2 dekat kanching

semoga arwah dicucuri rahmat.. dan diampunkan dosa2nya..
alfatihah..

notakakipendek; aku taktau kenapa aku sedih.. first2 bace event tuh, igt kan depa main2 rupenye betol2.. last entry beliau 15may arituh...




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

LALA shaheila said...

Al-fatihah utk arwah..

Si Nuansa Eyqin said...

al-fatihah.

nazirah said...

al fatihah...

Amar Za'im said...

alfatihah.

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters