selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

4 Apr 2011

saya dah layak kahwin. **, wink2



okie.. sudah terang lagi bersuluh dengan torchlight yg gne beteri AAA.. ke AA ek?? tataw la.. terlupe.. tersasul, sudah terang lagi bersuluh atas tu bukan gambar aku.. gambar tu cilok dari uncle GOOGLE, sape ta kenal uncle google, takyah guna internet sampai bila2.. ahahaha...

tajuk entri cam best ta?? dhilla nazli dah layak kahwin.. nak jadi emak.. hee.. nak taw kenapa?? ce citer.. ce citer... *pengaruh kak limah.. sebab.. haa meh rapat2 cu, nenek nak cite ni.. jangan ghiso, bukan cite antu un.. ehehehe

ALKISAH.. maka tersebut la kisah.. sang kancil beramai2 mengahdap sultan firaun.. huuu... silap tempo.. ehem3... ok, camni cite die.. aii segan nyah nak cite..

ok2.. dah sampai seru.. semalam, aku g the mines.. ade karnival "jom masuk u" ala yg untuk budak2 lepasan spm, sptm n matrikulasi tu.. lepas tu, saja la jalan2 dekat the mines tu.. mines tu kan besau, kalah gajah.. kalah kau jugak yang tengah bce taw.. pastu jejalan punye jalan, tetibe ade satu suara tangisan yang melalui corong telinga ku ini..

aku nampak sorang budak kecik, dalam 3 4 tahun camtu la. ade sorang pakcik guard ni, duk follow memollow budak tu,, budak tu menangis punye la kuat, sampai semua orang pandang.. tetibe aku rase nak tanye pakcik tu, "pakcik, kenapa pakcik?? hilang mak ke?" aku cakap..
pakcik tu jawab "haah, budak ni.. dari tadi pakcik duk keja die, sampai sekarang tak mau ikut, nak la anta dia pergi kaunter pengumuman tu, kot mak die cari, senang nak jumpa."

pastu aku dengan berani nye.. cewaah.. bajet bagus betol aku ni.. dah la aku tak suke budak2, apelagi nak memujuk budak ni.. memang failed!! pastu aku pun try2 la pujok budak tu, pastu budak tu dah ta nangis.. budak tu senyap.. n die ikot cakap aku.. *wah, terharunye saya.. lepas tu, budak tu ikot je cakap aku, aku ajak die pergi kaunter tu, die ta abes2 nanges.. time2 tenga pujok tu, tetibe ade sorang makcik ni, die konon nak pujok, tapi gaya cam nak jerkah. lek2 budak tu nanges balek, wathefish makcek!! tengok budak tu da nanges balek.. *ayat dalam hati.. igt aku berani nak cakap cmtu kt makcik tu? aahah

eyh, da pnjg sgt entry aku ni,.. heee aku excited duh,, mane penah aku na pujok budak, aku bagi budak menanges tu selalu la. ahaah aku ni pantang sikit dengan budak, asal ko ade, memang aku nak buat nanges ah.. tapi selepas kejadian semalam di THE MINES aku terpikir,. aku ni ade aura pujok budak da la.. ahahaha dan dengan banggenye aku nak bagitau kat korang sume.. sape yg ade adek comel2 tuh, mai la bagi aku.. suh aku jaga.. ahahah chumiil2., suke bebenau la aku ni.. eheheh


notakakipendek; sape na kawen dengan aku?? ahahah


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

7 comments:

~SYAZ~ said...

yeahhh~
dah boleh jadi mak dah ni..
keh3..
^__^

dhilla nazli said...

awww.. grr~~
heee.. tpi tade calon.. =(

. said...

budak tu gatal.

dhilla nazli said...

auuuw saye mmg begitu..
ahakzz

misz fae said...

haa..dilla bole jage adeq fae!
bole pujuk2 dak yg nanges! hehe;)

mia.lia said...

gatai aaaa..hahaha


bez kn lyn budak kcik ? ;D
tp kkdg jenuh jgak.. sbb diorang plik skit..suke main je.. wlaupon bnda tu bhya

dhilla nazli said...

misz fae; boleh2.. tpi takot dye lagi nanges.. bnjir rumah.. ahaha

mia.lia; auwww gatal sikit2 saja mewh.. tpi dorg cumil2..

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters