selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

29 Apr 2011

rase bodoh sgat



arini baru aku terase betapa bodoh nye aku ni... tu la.. main beli je... nak tau ape jadi kat aku?? jom baca lebih lanjut..

hari selase hari tu, aku pergi the mines dengan membe, nak cari cardigan.. pusing punye pusin the mines, pelik giler sebab aku tak jumpa 1 kedai pun yang jual cardigan.. padahal before ni sesedap je depan mata, tapi time tu aku taknak beli.. time aku terdesak tu pulak la tak jumpa.. mak enon betol..

pastu aku pun masok satu kedai game ni.. cam best tau.. aku pun teringin nak beli la.. beli game the sims, before ni aku tak pernah beli, adek aku je yang selalu beli., dengan bodoh2 aku tu, aku pun beli la.. bile satu cd murah je la,so aku igt game tu ade 1 cd je, die pun cakap la, ni 2 cd tau, aku pun angguk je.. lek2 die caj untuk 2 cd, aku rase cam na cakap cncel je, tapi apekan daya,, aku pun beli la..

time perjalanan balik rumah tu, baru aku teringat aku dah tuka laptop aku dengan notebook ummi.. notebook tu kecik.. mane ade player duh... aduiy bangang nye aku, memang kecewa gila gaban ah... sedap kan hati, tak pe.. balek nanti aku main la kat rumah...sabar2

kat rumah pulak, aku try la bukak, niat berkobar2 nak main ni.. bukak la cd tuh, lepas tu,., taleh read, bodoh nye la... aku rase nak menangis je.. tak boleh maen... penat ak kempunan nak main game the sims tau.. huuuu.. sedih sangat.. ape la nasib aku.. tapi yang bodoh nye, aku bukan gune laptop la ngok!! uwaaaaaaaaa

notakakipendek; berfikir sebelum bertindak..
notakakipendek2; jangan ikot hawa nafsu



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

ZWAN SABRI said...

tertanya tanya apa kaitan cerita anda dengan gambar org yang kencing berdiri tuu? HAHA


MySuaraBlog: Filem ROOMMATE

dhilla nazli said...

kencing tuh sebab.. stupid people??
ahahhaa =P

zeeck said...

bleh tahan sedih gak la~ :D
xpe2...learn from mistake...
ia satu bende yang menarik!! ;)
senyum dan berfikir~

dhilla nazli said...

hum.. tapi ta dpt maen gem juger..ahahaha

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters