selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

20 Apr 2011

ouh contest



conetest blog sdap mata mmndang.. hum sedap2...
huhuh di anjurkan oleh.. na taw klik sini..
na join pun klik situ jugak.. =)

1. Kepada semua blogger , tak kira lelaki ataupun perempuan :)
done
2. Follow lah blog saya , biar senang awak semua tahu tentang Contest nih dari semasa ke semasa :)
done
3. Buat satu entry dekat blog anda tentang tajuk contest sedap mata memandang :)
letak kan sekali banner contest nih jugak yer :D
done
4. Bila dah siap , sila tinggalkan link anda di ruangan comment :)
done
5. Tag kan dekat blogger blogger yang lain . Pastikan mereka tahu :)
done..

sume done.. boley menang ta?? hohoho


tag; follower2 dhilla nazli... ngeee =P



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

gigiAriEma said...

gud lux tau! t dah menang jgn lupa gigi.. hehe :P

dhilla nazli said...

ahaha..
na bg adiah gigi palsu kt gigi.. =P

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters