selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

17 Apr 2011

kejamnye plkn.. =(

sedihnye la kan entry aku punye title..nak tau pasal ape ta?? n surat ape ta?? bukan surat daripada pkwe la.. *ups ex.. =P actually surat tu sampai dah lame.. tapi parents aku baru bagitau semalam.. time tu aku dah bersemangat balek dari makan chicken chop tau... sedap..


lepas tu,, balek rumah malam tu, baba cakap.. "kakyang, ade surat untuk kamu.. bace la nanti, baba letak kat atas meja tu,," ahaha aku dengan excited pun membace dengan tanpa rasa ragu2.. korang nak tau surat ape??


ta nmpk?? ok setelah dicut.. ahah okie tak?? tak nmpak gak.. cam biase.. sila klik gambar untuk lihat secara lebih jelas.. tak pun tuka power spect korang utk yg pakai spect, n pakai spect utk org yg ta pakai spect.. hohhohoho



asal aku cam hepi sgt ni?? mud aku sedih la.. sedih. weee~~ ce bayangkan kalau aku umur 23 tahun, baru nak pergi sambung plkn, aku dah tue ok.. tu takpe lagi, habes yg satu kem dengan aku tu, sume budak2 umur 18 tahun.. segan sangat la saya kalau begitu.. uwaaaaa

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

9 comments:

misluvcoklat said...

selamat sy xdpt plkn..
hihi :D

Cikbelog said...

mintax tangguh PLKN ke? kenapa?hee

dhilla nazli said...

misluvcoklat; ntah2 pggilan ke3.. heee

cikbelog; tangguh,,, sebab smbung study,, skank da study kt uniten.. tu yg kene tangguh tu.. =(

aiman rashidd said...

HUHUHUHUHU memang kejam , nasib baik tak kena . LALALALA

btw doen follow you , thanks :)

teruskan menulis ok :)

keep enjoying your days :)

HAPPY MONDAY!

dhilla nazli said...

aiman rashid; plkn best..
cume dye jadi kejam biler dye pggil balek je.. ahahaha

Cik Su Life Cycle said...

ala tak pe.. baru awet muda.. haha.. best oo cik su p plkn nie

dhilla nazli said...

cik su lefe cycle; siyes best?? tpi mmg best.. hohoho dpt pkwe ncem2.. botak2.. ahaha

fadhdeela said...

nasib xdpt PLKN :P

Meh sini: Video Marshanda Nikahh!! giler smart

Sini jugak: Trip to Penang!!Besttt!

dhilla nazli said...

fadhdeela; waa nme kte same.. ahaha
plkn best la.. weee

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters