selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

25 Apr 2011

"hafizzainal's contest - senyuman mahal "

tetibe rase na juin contest pulak.. haa.. contest.. awww~~ contest dari blog ni.. sape na juin.. tafaddal.. aka silakan.. =) tekan kat sini okie. haa tekan la... ape tunggu lagi.. baq kata orang.. jangan tunggu lame2 nanti di ambil org.. ahahhaa.. err~~ ta kene kot..
okie straight to the point.. =)



comel kan owner dye tuh. manis.. ade lesong pipit. huhuu.. tepikat kejap.. aww..
k.. gambar yang aku pertaruhkan.. jeng3...

gambar ni cantek kan aku senyum.. menyerlah gigi.. ahahah.. actually time ni aku tengah kol kawan aku, lebih kurang macam adek la gamoknye.. dye pmr tahun lepas.. nama die ekhamal.. dye duk perlis.. walaupun result dye tade la secemerlang korang yang pandai2 ni, tapi aku bangge la jugak dengan die.. aku syg dye.. ahahah tu je kot pasal gambar niy.. wooo~~

p/s; kalau ko bace ekhmal, mesti ko bangge kan. auww~~


so, last sekali.. mao tag semua follower.. ayuh join ramai2... ahaha

notakakipendek; saye senyum manis tw.. kah3~~ =P

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

No comments:

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters