selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

1 Apr 2011

dhilla nazli kedekot??

hum.. sedih kan.. tajuk entry tuh.. sangat sedih.. actually kedekut tu kat blog ni la.. pada suatu hari.. ahahaa.. takde, ade sorang blogger ni.. die tanya aku, kenapa kat dhilla punye blog ni tade 1 un tutorial ek?? dhilla nazli ni kedekut sangat ke nak letak tuto?? follower pun da ade 400++ tak kan sikit pun taknak kogsi tuto???

aduhai cik blogger tersayang uiy.. aku ni haa bukan nye taknak letak tuto.. tapi aku rase tak layak pulak.. sebab ko search je la tuto ape kau nak.. floating shoutbox..
blockqoute.. back to top.. read more... sume da belambak dah blogger lain shared.. tak kan la aku nak share jugak kot.. tak payah kot.. lagi pun aku rase tak layak pulak nak share2.. bukan nye aku ni pandai sgt pun.. lain la kalau aku ni macam syedgraphix ke mas ahmad safwan ke org2 yang dah mmg suke buat tuto sendiri ni... aku ni pemalas.. ahaha
*sori eyh cilok nama korang kejap..

aku ni ape la sangat.. aku edit blog aku ni pun pinjam tuto org.. aku edit2 je cikit..hee tu pun memang search kat google la, tak pun tengok tutorial buat blog n bla3.. korang jangan la cakap aku kedekut pulak.. aku ni ape la sangat. aku tak hot cam korang.. heee =)

untuk blogger yang cakap aku kedekut tu, jangan salah faham na.. kalau korang nak tanye aku pun boleh, nanti aku bagi la link kat mane korang nak cari tuto ape yang korang nak tu.. hee =))


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

7 comments:

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

oooo... hehehhehe
ye la shame lah.. bkn xnak share bkn kedekut kan..
tp search je kat Dato' Google ngn Datin Yahoo confrm jumpe ape kite nak..
then try & error..
xpe kamo xsmbong pn.. hehehe

dhilla nazli said...

tu la.. seriyes la.. dhilla niy pun dah la ta hebad mane.. cm otai2..
cam bunga orkidz.. heee =))

Kisah Mawe said...

sabo ajolah

Kisah Mawe said...

sabo ajolah

dhilla nazli said...

ahaha takpe.. =)
tak kesah pun.. pasal tuto je pun.. =)

mia.lia said...

lia ade wt tuto..tp bru lgi la
tp still ngaku kdekut..kalau org tnye..lia ckp.. google..hahaha

dhilla nazli said...

ahahah lia gedix...
sila la kongsi.. saye kn cetek ilmu...
auwwww

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters