selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

18 Apr 2011

CONTEST REVIEW BLOG PRINCEMIRULJR







contest ni di buat oleh blogger y hebad lagi cool.. hohoohoh... kene comment pasal blog die.. ala.. na tw lebih lanjut korang tekan sini.. ahaaaa cam menarik je...


syarat2 penyertaan... jeng2 Syarat-syaratnya
1- Copy pict di atas dan letak link supaya bloger lain senang utk datang jengok blog mirul
2- Tagged 3 org rakan kamu, dan pastikan mereka tahu, mereka di tag
3- Buat satu entry khas tentang contest neyh, tajuk entry :CONTEST REVIEW BLOG PRINCEMIRULJR
4- Sila inform mirul di comment bahawa anda masuk contest ini :D
5- Follow Mirul kalau nk tahu maklumat lanjut tentang contest ni :)


blog mirul ni bagi aku best gak ah... aku suke gak ah bace... pastu die cam design banner n header utk org... cam gempak.. kalau korang ta caye, boleh pergi jenguk blog die,,, dipersilakan...
ada satu entry die, aku suka sangat.. tajuk die hati..


yang pasti nye.. terhibur la bace blog die.. abes sume entry die aku selongkar dalam masa seari.. kah3... sori ar mirul.. =P tag; semua2 follower dhilla di silakan.. hohoho

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

No comments:

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters