selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

28 Apr 2011

bile dah bosan sangat

disebabkan aku sekarang ni bukan dalam mood na menaip panjang2..*tapi blog kene update jugak... sekarang ni aku sedang cube menghabiskan novel latest ramlee awang murshid yang abru kelua.. hohoho sumpah best... =P

novel ramlee awang murshid yang latest. =)


pastu korang un tengok je la gambar2 yang ade niy.. style duh.. tu ah kata.. cm tajuk entry, bile dah bosan sangat.. amek ang, tengok dye buat ape.. sampai melukis camtu sekali.. aww~~
















Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

6 comments:

cik ayin said...

best tak novel tu??

dhilla nazli said...

best2.. huhu try bace =)

aisya said...

dah bace. best2.. hehe.. hari tu g beli awal eh? beli mase launching hari tu yg edisi hard cover.. =)

dhilla nazli said...

aisya; yerp.. time bru2 bookfair.. ta dapat na jumpe ram.. =(

aSYRaFF aL-RaSYiD said...

sy nk novel itu!!!

dhilla nazli said...

asyraff al-rasyid; dhilla dah abes bace.. meh ah amek.. hohohho

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters