selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

22 Apr 2011

aku nak pergi pantai.. =.='

disebabkan aku teringin sangat nak pergi pantai hari ni.. lagi2 port blogger buat event lepaking plus mandi-ing kat gabai, *aku taktau kat mane.. =P tapi disebabkan masalah transport yang ta dapat dicari, aku pun tak dapat la nak juin.. *tengok la aku ade kete nanti, satu malaysia aku pusing.. hohoho lepas tu aku pun tengok la cite 3idiots semalam...aku kompem korang sume pernah tengok cite 3idiots en??? kalau belom tu, ape lagi,, try la google or youtube... sumpah wa cakap lu, cite dye best tahap dewa kot.. aku bukan baru tengok, tapi baru tengok balek semalam dengan kawan, sebab die ta tengok lagi... perghhh,.. tetibe naek giler semangat aku.. walaweee~~~

nak tau ape yang semangat aku naek?? tempat2 die shooting tuh, perghhhh.. cam bes giler.. aku nak pergi sane... uwaaa.. selama ni aku ingat kan india ni tempat yang kotor., ramai peminta sedekah, so aku tak berminat la.. lepas tu, aku pun try la google tempat2 yang die shooting tu, sebelum ni aku ingatkan die shooting kat oversea, rupenye dekat india beb.. aku ade la cilok sikit2 gambar die, hohooh

niy dekat ladakh


ni pulak himachal


ni pulak manali


ni lagi sekali dekat ladakh...


cantek kan.. sumpah gua kata.. climax cite 3idiots tu kan kt tepi pantai kan.. tu pun kat ladakh.. mase summer 2009. seriyes cantek menarik kau memang debomb,..

p/s; ni pantai ke ek?? hoho
notakakipendek; sape na teman aku pergi sane?? kos ditanggung sendiri.. hee

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

Halimatun Sa'adiah said...

3 idiot?? cite bru ek...
nk donlod la.....
nk cuci mate tgk pantai....

dhilla nazli said...

3idiots..
da berzaman da.. cite hindustan =)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters