selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

15 Apr 2011

aku kempunan sesuatu..




14april2011 punye entry.. first of all.. aku na ucapkan terime kaseh bebanyak kt sume2 yang wish besday aku.. aku sygs korg sgt2,, ahaha... tapi aku rase tahun ni ta meriah langsung besday aku.. korang percaya tak tu kek besday aku??? tak pecaye?? memang korang tak payah percaya la sebab tu pun bukan kek aku.. aku cilok kt uncle google.. ntah sape2 punye kek ntah.. aku teringin sgt nak makan satu kek ni.. sampai aku menangis kot sebab kecewa sgt tak jumpe.. kek tu tak mahal.. aku taknak kek mahal2 cam secret recipe punye kek..



mahal2 cmni.. aku tak suke.. krim je lebeh.. cepat muak.. aku nak kek yg cmniy...



murah pun jadi laa... moist kek coklat.. sedap sangat.. yang rm10 pun takpe.. ahaha kempunan sgt la aku ni nampaknye kan.. sape2?? takmao ke bagi kat aku?? ahahaha..
sedap nye.. baru aku tau camne syedgraphix tu yang kempunan giler makan kek.. arghhhh!!!! tensen nye.. =(

notakakipendek; aku nak moist kek!
notakakipendek2; aku tunggu ko wish, tapi takde punn =(
notakkaipendek3; signature aku baru.. ahahahaha


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

Cik Zaiey said...

besday sy 13 bru nie..hehe

dhilla nazli said...

cik zaeiy; laaa da lpas ke... heppy belated =)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters