selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

17 Mar 2011

promot link!! huuuu

bukan ape.. tgok tajuk pun dah tau kn.. na promote link untuk satu event niy..
aku saje na promote kan.. sebab bende ni pun under u aku.. so aku nak la tolong membantu kan.. lagi2 bende ni dicadang dan dilaksanakan oleh abg2 senior setahun je daripada aku.. bebudak foundation lagi tau.. tapi dorang dah buat 1event yg sangat gempak yang boleh membukak mata dekan dekat uniten tu.. yang pastinye memang event ni bagi faedah kat banyak pihak pun..

agak2 korang tension tak.. aku asek cakap event2.. korang mesti pelik event ape yg gempak sgt ni kan...takpe2.. aku taknak la pulak cerita pasal ni dulu.. aku nak cakap dulu ape yang best sgt program ni.. dye ade game... ade hadiah untuk di bagi..
Mini Games
Ten-Tin
Hangman
Hole-in-One

ha tgok.. tu game2 dye.. cam best en.. tu baru sikit.. belom banyak lagi.. ala.. kalau na senang.. korang pergi la dekat sini.. korang datang la..
bawak la mak bapak datok nenek.. cucu cicit.. anak bini.. sume boleh bawak..
kalau nak bawak 1kampung pun silakan lah bawak.. tiade bantahan.. aku dah confirmkan dah dengan orang atasan... dah tanye dan dah dapat kelulusan.. dia siap suruh bawak 1malaysia lagi.. huhuhu..

so kalau korang na datang. silakan.. sangat dialu2kan.. jangan lupe bawak la bende2 yang boleh didermakan.. ahaha selamba aku je tambah.. japgi kalau korang bwak, sekali tak tau na letak mane2 barang tuh.. haa padan muke korang... kah3~~.. takpe2,, nati la org kompem kan balek,, tak pun. silakan bukak link yang aku bagi tadi.. ni ha.. okie?? korang check la kat situ.. uhuk2... semua dia dah tulis kot.. =)

selamat berjumpa kat sane.. kot laa...

*pesanan akhir; saya dah laksanakan tugas.. jangan bagi kad derma kat saya.. kah3~~


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

Amzar Syazani said...

Hey !! Check thiz out !!!

http://diariamzar.blogspot.com/2011/03/amzar-vs-cikgu-shida.html

dhilla nazli said...

aahaha boleyh la...

Nurfazilah Cipa said...

amek awrd k?

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

dhilla nazli said...

ngeee..okieh2

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters