selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

23 Mar 2011

PERCAYALAH!!!



ahahaha.. mesti korang taw kan sebab ape aku letak gambar ni.. sebab.. hari ni kan keputusan SPM 2010... muahahahmmm dan korang mesti taw jugak.. yang aku baru je ambil resullt tuh tadi.. chop2!! jangan tertanya2 aku dapat berapa la.. ahahaha yang pasti sangat mengecewakan.. tapi takpe.. bak kata pak bill gates, rezeki kite kat mane2 je..dan kite yang tentukan ape yang kite nak jadi... kan??

untuk orang2 yang berjaya aku nasihatkan banyak2 kat korang.. jangan sombong, jangan ego.. keep helping each other. mane tau satu hari nanti, kita yang akan gagal, dan kawan2 kita yang akan bantu kita.. mane tau kawan2 yang gagal pada awal tu yang akan bantu kita.. jangan gembira melihat kegagalan orang lain.. bantulah rakan anda dari segi moral nye supaya bangkit semula untuk maju kehadapan..

dan untuk orang2 yang terasa diri dia gagal dan kurang berjaya.. macam aku ni.. muahaaahahah
jangan sedih, jangan rasa down.. jangan sesekali salahkan takdir..gagal sekali bukan gagal selama-lamanya.. korang ade masa yang sangat panjang lagi untuk teruskan hidup korang yang baru setahun jagung taw.. result anda yang anda rase macam ntah ape2 tu, sebenarnya ujian untuk anda untuk anda lebih berjaya pada masa depan taw?? teruskan usaha anda sampai ke lubang cacing, jangan rasa mengalah.. yearghh.. jangan rase putus asa dengan tuhan.. tuhan akan tetap membantu anda walau ape pun yang berlaku.. teryskan bergantung kepadaNYA.. =)
pesanan untuk aku jugak...

"MANUSIA SERINGKALI TERPAKU PADA SEBUAH PINTU KEJAYAAN YG KECIL YANG TELAH TERTUTUP BUATNYA SEHINGGAKAN TIDAK MELIHAT PADA PINTU2 KEJAYAAN LAIN YANG LEBIH BESAR DARI SEBELUMNYA"
~affiq roslan~


plus2.. aku ade hadiah yang sangat lawak untuk korang tengok.. huuuuu



ahaha, cam gangster tak aku tanye result kat kawan2 yang laen?? hee~~
alamak!! lupe letak watermark, malas la.. jangan cilok gambar taw??
*sape nak gambar kau dhilla.. ahahah =P

notakakipendek; itu bukan beg saya ukie. itu beg ummi saya.., ahahah
p/s; kalau nak tau result, tanye kat fb dhilla nazli..




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

7 comments:

sicomot-comel said...

brape3 ???

alaa,,,mungkin rezeki dhilla xde lagi kut?
mne taw lain taun ade..

dhilla nazli said...

ahahaha dhilla dapat 7je... tapi dla bersyukor.. =)

misluvcoklat said...

waa..okay la 7.
congrats yer! :)

SyedGraphiX said...

tahniah!! WAAAA. tinggi nye resultt

dhilla nazli said...

hum.. thanx la..
tpi ta kemane un result tuh.. ahaahha

dyana nana said...

Wahh!! Tahniah !!
dyana 1 jerk.. huhu
ape pown syukur alhamdulillah, x dek yg fail... (:

dhilla nazli said...

yap betol.. syukur la...
ahaha dla un tengah bersyukur niy.. =.=' =)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters