selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

20 Mar 2011

kempen biar betul!

korang tengok tak berite hari ni?? pasal kempen biar betul tuh... yg harian metro tuh.. tapi tataw la pasal ape kempen tuh dibuat.. tapi yang TAK BEST nye.. ade ke patot kempen tu die gune maskot pontianak dengan pocong.. aku nak letak gambar hantu2 tu pun aku takut...

ce korang tengok la berite semalam kat tv3 tuh.. kat buletin utama.. ta ke kesian budak2 yang taktau ape2 menangis jumpe pocong n pontianak kat bandar2 besau.. ahaha tu lawak!! ade ke hantu siang2 buta kat bb, kat mid, sogo n bla3~~ bodoh betul... camtuh ke akhbar terbaik kat malaysia??

ok aku taknak cakap banyak.. nanti kene condemn pulak.. cuak la aku cam tu kan.. tapi tak patot la die buat camtu.. kesian tengok budak yang tak tau pape menangis camniy..



kecian kn??? kah3~~ tapi takde la budak seseksi tu menangis sebab tengok pontianak n pocong en.. =)

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

5 comments:

rj Etika said...

owh...ade ek? tatau pon. kempen ape tu?

dhilla nazli said...

tataw la kempen ape.. kempen harian metro buat,, ce g ttgok kt brite.. ade dorg sebut kot.. huuu

M.Akey_iSlaM said...

kempen ulang tahun metro kowt....

M.Akey_iSlaM said...

mungkin kempen ulang tahun metro kowt...

dhilla nazli said...

mungkin la.. ahaha
sb dla buakn kesah un mende uh. hee~~

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters