selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

13 Mar 2011

kecewa . sad3.. =.='

ok mood sedih.. ngee.. aku bukan na cakap pasal blogger baru sebenarnya... aku nak cakap pasal aku ni ha yang kene jadi blogger baru.. sebab aku dah lama sangat kot tinggalkan dunia blog ni.. lagi2 lepas masuk uniten niy.. aku macam tak de masa sangat na berblogging.. sampai aku rase hampeh sgt..

pernah satu hari ni, aku rasa kecewa sangat.. aku rasa dah malas na berblogging dah.. sebab satu aku takde masa nak update entry... pastu aku tengok korang semua best je blogging.. aku pun naek bosan na update aku punye blog,.. hee.. tapi tak pe... tengok la kalau aku free, aku akan update blog aku,. cam best lak en..

aku suke siggah satu blog ni.. dlm mase berapa hari je, aku dah habes bace dah dia punya entri yang dah beriban tu,,, sebab tuh kalau aku ade mase, aku lupe na update blog aku sendiri.. sebab syiok sgt bace die punye entri.. kelakau.. kalau korang na try, ce korang tgok blog niy,, tapi blog ni memamng da pemes dah.. tapi tape.. aku na pemes kan lagi blog die.. kot2 la ade orang tak tau ke.. mustahil ke??? cam tak je..
ngeee... nah3.. korang klik die punye link niy.. sini!.. =)

eyh jap2.. aku da lari topik.. mood sekarang sedih.. bukan gembira ok.. ahahaha..
ok2.. sambung sedih.. jap2.. tunggu air mata meleleh jap.. hum.. ok im coming..
hum.. lepas tu kan.. aku niy da la fast trek program.. jadual gile pack cam na mati.. na tengok ta jadual??



haa.. pack kan?? tekejut ta?? tekejut la ngek.. ngee.. =))
da tuh.. malam kene study.. konon study.. padahal lepak kat kedai makan berejam sampai pukul 10 ta reti na balek rumah.. huhuhu pastu balek2 terus tido..
ta ke bijak namenye tuh.. heee... =))

tapi tape.. study tetap di hati.. ecok ade test.. 2 lagi tuh. so aku nak gi study.. wish me ol de best.. huhuhu

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

3 comments:

ibu qaleesya said...

gud luck dik

misz fae said...

gudluck dilla! ;)

dhilla nazli said...

time kaseh.. sygs korang.. auwwwm

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters