selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

31 Mar 2011

fuuhhh akhirnye.. berakhir pun.. =)



okey.. saje je aku nak tunjuk jadual kelas aku.. pack kan??? ahahaha.. sampai aku pun tak sanggup tengok taw.. =) biasa lah tu, letih kot.. pastu, kena belajar dari pagi sampai ke petang, so malam aku hanya online. ahahha.. ta senonoh nya aku..
tu la dinamakan fast track. belajar 10 minggu je, da kene ambil exam, subject2 yang aku dah belajar sampai tepu dah otak, tak ambil kire pulak, mane ta susah nya na jawab exam..

start 28. march 2011.. aku ada exam, ta banyak pun subject die, sikit je,,, tapi di sebabkan masa yg sgt singkat bila kitorang study, so aku pun taktaw ape yang aku study n ape yg aku jawab time exam tuh.. hee~~



n thats also the reason why i didnt update my entry,,, *asal tetibe melalut english, dorang la ni speaking sgt.. =.='
btw aku na promote jugak satu dende niy.. n sgt penting.. korang dtg la ey.. bukan la penting.. y not same2 meriahkan karnival niy.. eyh3?? sape2 yg dekat selangor tuh,, mai la.. turun sama.. yang jauh pun boleh jugak na datang... n this is the trailer.. =)



untuk maklumat lebih lanjut sila layari sini..hahaha cam promot apa agi,. sape yang dah bukak, kene datang tw.. eheheh



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

~SYAZ~ said...

wahhh!!
memang mcm tu ke kalau amek fast track ni??
hermm~ seramnye..
mmg pack jadual...

dhilla nazli said...

aahhaah agak ah..
jadi sila2 la amek fast track =)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters