selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

14 Mar 2011

bende cam best =)

ahaaa... na tw ta bnde ape cam best?? disebabkan ramai sgt yg teramat la mengadu internet lembap la.. ape la.. itu la... fb cam tungkik la.. pe kata korang ramai2 pakat join web laen pulak.. yg sama sebijik seketol sebijon cam fb.. korang terai la... ade dua la yg baru aku discover.. kot ade banyak lagi.. suka hati korang laa..
tapi kalau korang berminat.. nama dia rilek.net..
plus2 lagi satu... 1malaysia..
haahah.. kalau korang da sign up en.. sila2 lah add saya ye..
dhilla nazli.. korang carik je lah.. heee!!!

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

~~ytazzizzaty~~ said...

mcm best~~~hak3.......dh bc ke sinergi???

dhilla nazli said...

huh.. ape kne mengene dgn sinergi??
tpi tape da bce da.. and sinergi ukie.. sgt gempax..
luv hilal asyraf.. yeay!!

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters