selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

14 Feb 2011

sooo soooriii =(

papeehal aku na mintak maaf bebanyak giler..
aku tw da lme sgt aku ta update blog niy.. na tw sb ape???
aku benci plus2.. ble bukak blog aku ni gne ie.. nak tw sebab ape???
korang ta terasa na try ke?? sila kan lah..
tapi serius aku nacihatkan JANGAN!!! ahahah.. sebab sgt huduh...
dah tuh, kat uniten ni pulak die gune ie je.. lagi la aku double hate blog aku niy..
memang jahanam la belog aku niy aku tengok.. ta smpai hati pulak...


lagi un.. aku bz ah.. study kt cini.. lagi2 aku budak fast trek.. memang sume nye fast je... aku kene belajar non stop dari kol 8 pagi sampai kol7 malam... aku berasa sangat la sedih.. tapi tak pe.. aku memang fast... merana sekarang its okie.. nanti aku masok degree bulan 9.. same dengan budak2 yg spm 2009... so aku bangge.. bak kata orang.. bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian..
haaa memang aku rase susah sgt la... pulak2...
aku ta digalakkan bawak laptop dtg cini.. tpi aku try gax na bawak.. tpi kalau bawak pun, internety lembap tahap cipan na buat ape kan.. =.='

letih kot.. on9 berjam2.. dengan internet yg lembap tahap siput babi.. korang tw ape.. ceih.. walauopun aku duduk kat uniten.. universiti tenaga nasional.. tapi keadaan die, sgt parah ukie.. ngeh3~~~ tapi takpe..
doakan aku study kat cini.. bile2 aku free nanti aku update la entry2 aku niy...
walaupun ta seberapa kan.. aku sedar.. cewaaaaaah~~~
=)

okie la.. aku tamao na melalot panjang2... aku pun ade kelas niy japg kol5.. ehehe saja cilok masa kat library niy na on9.. sebab tadi buat phy lab, abes awal.. eheheh.. maseh miss saliha... ngee~~~ ciawww


nota kaki; jam sekarang pada pukol 1630 petang..
14 februari 2011
valentine's day????
btw selamat menyambut maulidur rasul.. daaaaaaaaa




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

1 comment:

A'IM said...

enti sedih... sangat tak bermaya.. agak sakai gak =)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters