selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

1 Jan 2011

toodles my dear

okie.. aku buat entry ni khas untuk mybeloved.. cewaaah..
kecik2 da pndai gatal.. so what?? aku bukan under age lagi tw... ahahahaa..
takde la,, bagilah aku meluah perasaan jap.. berapa minit je pun.. kalau korang taknak bace korang pergi kat hujung sekali... bawak cursor tuh, lepas tuh tekan close.. ahakzz~~~.. klo taknak ready kan diri anda untuk bersama2 melayan feeling aku.. yuhuuu...

okie.. first aku nak bagitau sape orang yang tersangat bertuah tu.. nama die muhammad firdaus bin salam.. korang tekan ah nama die, akan terus meluncur laju ke blog die,.. tu pun kalau ko punye internet laju la.. kalau slow, die meluncur slow la.. eheheh,, =D aku buat lawak, gelak la wey.. kalau korang nak tau sape die, klik sini.. ade gambar mahal tw.. eheheh

okie2.. aku buat entry niy sebab nak wish kat die.. all the best.. nak tau sebab ape? sebab die da na pegi PLKN.. ecok.. 2jan... die tinggal kan aku selama 3bulan.. sedih nye... dah la die dapat jaoh.. kt batu pahat, johor.. aku?? kat utara.. selama perak..korang jangan la gelak kitorang dapat plkn.. sedey tw..okie2.. berbalek kepada tajuk..

okie2.. pesanan terakhir dari nurfadhillah binti nazli sebelum awak daftar plkn ecok..
to muhammad firdaus bin salam...

=) daus, jaga diri baik2 tw.. jangan nakal2 kat sane.. ingat family, ingat dla kat selama.. jangan cari awek laen tw.. kalau tak dla sepak daus.. tapi dla tak kan benci daus.. sebab sungguh dla syg daus sgt2...

=) daus, kt plkn nanti jgn makan banyak2.. dla taknak daus gemok.. kalau daus gemok dla pakse daus turunkan berat daus.. dla gemok takpe.. daus still nak kan. =D

=) daus, dla nak bagitau daus satu bende.. dla syg sgt kt daus.. dla taknak cari pkwe laen jugak.. igt snang ke na lupekan org yg dla syg?

=) daus, bile daus botak.. daus jgn tunjuk kt dla tw.. sebab dla ta suke lelaki botak... heee~~

=) daus, dla na pesan, jage jam, buku n button dla bagi tu leklok.. jangan bagi calar tw.. tu knangan dla untuk daus, da la kte susah nak jumpe.. jangan bagi jahanam tw..

=) daus, dla nak mintak maaf kalau ade buat salah,.. bukan ade buat salah, memang sah ade la.. kalau2 daus terkecik hati ke dengan dla.. dla tw dla byak buat daus mara, pelik, serba salah dengan dla, daus rase ta puas hati dengan dla.. maaf ey??

=) daus, jangan tinggal solat tw.. dla tw daus baek.. daus kene selalu ingat ALLAH.. doa kan dla klo daus ingat dla.. dla akan sentiasa doakan daus.. doakan kite same2 berjaya yer...

=) daus, jangan lupe contact dla kalau daus free.. dla akan sentiase tunggu daus contact dla tw...

=) daus, jangan lupe pegi sane bawak ubat.. sebab daus selalu sakit, tensen sikit demam, kene air hujan sikit demam, sejuk sikit demam batuk seseme.. leklok jage diri.. jangan lupe mam ubat kalau sakit,.. dla da tade na selalu pesan kat daus kn... take care ye sygs,,, =D


actually, banyak lagi pesanan dla untuk daus.. tpi ta terkeluar sekarang.. takpe, kalau ade lagi, nanti dla pesan kat daus hari laen.. dla syg, rindu, daus...
daus jangan lupekan dla tw... =) mmmuuuahx tuk muhammad firdaus bin salam..

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

5 comments:

muhammad firdaus haji salam said...

ehem...
hehe...
thanx my dear...!!!

dhilla nazli said...

mypleasure... hee
=)

white eve said...

so sweeet~~ xD

dhilla nazli said...

hee.. time kaseh daun keladi..

ahsfantasy24 said...

mmg xpuas ati la dlu
xley nk join PLKN..huhu~

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters