selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

22 Jan 2011

seronok aku camniy...

pelik tak tgok aku seronok??? ahahaha.. mesti tak kn.. sebab aku dah biase seronok.. tapi nak tau tak kenapa aku rasa seronok laen macam hari niy?? nak tau sebab ape???
okie2.. 1st sebab arini ari ahad... dak2 kem plkn aku dorang dpt fon.. so leyh contct2 jap nan dorang... yg kedua nye...

ehem2...scndle aku kat plkn mcg.. walamaak.. jgn jeles ukie.. yela skandel je pon.. bukan pkwe pun kot.. kalau pakwe nahas aku kene keje nan pkwe aku sbnar... huhu... yg apsti nye dgn pantas dan efisien nye aku mcg nan dye... patu die ckp.. ta smpt na knal n grou2 dgan aku lebey dekat.. tetibe aku rase menyesal plak kelua plkn awal2.. ahahah.. tapi na buat cam mana.. life must go on.. kot2 dpt kt uniten pulak skandal baru ke.. mne nak tau kan..

patu2.. budak yg selama niy aku cakap aku mamat ncem kat dye, dye da dpt detect... on the spot je die tye.. ai mamat ncem.. da pergi dftar belaja ke??? ahahahha.. tup tap dye tw yg aku org yg minat dye.. kan ke segan aku cmtu.. ahahaha.. ape la aku niy.. na minat org ta reti na cover.. kan da kantoi free2 je.. tapi tape... plkn is the past.. taleyh na patah balek da.. =)

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

fara feroza said...

amboi2 ade skandal..report kt bf bru tau... huhu


nak love bite tak..?

dhilla nazli said...

ooouuh,, ahhh
dye tw da kot.. jgn report....!!
hohoo

Raji berkata said...

hak2
nk cri skandal baru? ;D
ak bole tlg suggestkan...
hahaha

ak xreport bf kau punya
boleh dipercayai ;D

dhilla nazli said...

ahahha bulih2... sape??
ko?? alallalala

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters