selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

2 Jan 2011

selamat tinggal~~

assalamualaikum.. cewaah... ta pena2 aku bg salam.. tpi tape.. ta jwb salam dose... korg tana tmbah dosa yang dah berbakul2 tu kan,, hee~~ ok2... aku nurfadhillah binti nazli, na memohon ampun dan maaf kepada semua warga2 blog... cewaaah.. kot2 la ade terkutok blog korang, camni2... "eeyy serabot ah, eyy dye niy na bg aku follow ke ta letak word verification niy, eyy ape la maen copy paste entry org." haa cm tu ke, ta pun yg ade puji ke.. "waa cntek ah blog die, shumil la kucing tuh, org dye niy ncem plus lwa la, na add kt fb la.." ahahaha. ok aku ngaku aku ta pena ckp cmtu,,,

hum.. untuk org2 yg berkenaan dan yang tak berkenaan.. ariniy, pada jam 11:11 a.m pada tarikh 03012011.. aku na mintak maaf dan dengan rendah diri nye aku na korang maafkan aku... kalau ade terkasar bahase, ade intai2 blog korang, ade puji2 blog korang,, ade yg bertekak ke.. sorry sgt2... sebab kite tak tau samada kite still akan hidup ataw ta kan kt plkn tu.. penah dengar kan student mati kt kem plkn.. takot kalau2 dah ajal aku kat situ, ta smpt na mntak maaf kat korang.. uhuk3~~

sape2 yang rase na doakan aku pon boleh, tade masalah.. semoga korang un epi berblogging ey, yg maseh bersekolah tu, study rajen2.. niy akk dhilla pesan niy, ahahah,,, yg aku juin contest,g.a... kot2 aku menang kan, simpan ah adiah tu,tunggu 3bulan lagi, aku datang tuntut.. ahaahah.. adiah tetap adaih mewh.. pastu ape lagi ek...haaa lupe nak bagitau kat mane pulak..

sesape yg baek hati jantung pisang sume, mai la dtg jumpe aku kat selama, perak,,,
bawak la mkanan sekotak.. oat krunch seplastik.. aku dah berterime kaseh la.. mesti tade org na dtg melawat aku kan.. demand lebih,, eheheh... hum.. tu je la kot..
wish me all de best there.. im sorry again for all mt fault.. doakan result spm aku berjaya dengan cemerlang nye... hee~~ maseh2.. sygs korang sume tw...

nota kaki; sape2 yg follow tu, silakan.. nanti balek plkn, aku balas balek follow korang... tapi lmbt ckit ah.. eheheh =D




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

3 comments:

irwanpauzi said...

teng2...wait for your comeback.

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

ahsfantasy24 said...

Waalaikumussalam..
all d best k..


Teratak usang:
http://www.ahsfantasy24.com/

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters