selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

22 Jan 2011

orang kata~~

hum.. okie2.. orang cakap jangan percaya dengan bende yang tilik2 niy.. khurafat,,,
ehehe.. orang kata jangan pernah try pun, takot nanti terpercaya kat bende2 camtuh.. tapi tapela.. tadi aku saja try2 kat fb tu.. ala yang sifat berdasarkan bulan lahir uh.. ntah mende ntah.. aku tak percaya 100%.. tapi kan, aku rasa bende tuh cam kene tepat dan padat kat diri aku.. huhuhu.. tapi aku tak percaya jugak la.. saje je na try2 kan.. kajian pakar dato' dr. haji fadzilah kamsah kan.. =D.. sape taknak try.. yang best nye.. korang bace ey pasal bulan kelahiran niy.. serba sedikit pasal sifat aku.. memang sebijik sebijon ah kat sini.. kui3~~



agak2 kalau korang nak try.. sila ke fb dan klik mana2 yang patot,, huhuhu

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

fara feroza said...

saya percaya sikit2 je..tapi suke baca..kalau best ada senyumm..kalau tak best kate eleh..hehe

dhilla nazli said...

ahaha,, tu ah pasal..
tpi kdang2 betol gax mende2 niy

nini celop2 said...

bahaha..cam btol je la kannnn...

dhilla nazli said...

tu ah pasal.. tpi na wat cne en.. huhuhu lebey krang je.. da kata dikaji

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters