selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

20 Jan 2011

im back.. from plkn

hello hello hai.. mesti korang tertunggu tunggu aku update blog kn..
ahahah.. klo ta pun ta pe la.. ta kesah.. =D.. korang layan je la aku punye entry ni.. sedey niy.. aku di paksa kelua dari plkn tuk gi sambung study.. sedeh giler... tu la org kata kalau tak kenal maka tak cinta taw.. haa.. dlu punye la tak suke plkn, ambek ko baru 3minggu da sygs giler2,, cbe kalau 3bulan.. aku tak tau ape yg jadi kat aku.. ahahaha... mesti rndu giler babeng ah kat dak2... sekarang un da rindu tahap gaban da kat dak2 plkn... ade la member2 yg rapat tu... kitorang memang 1geng,,

yang aku rase terharu giler time na cakap bye2 kat dorang, mmg sedey giler.. semua nangis tuk aku.. waaa aku sygs korang giler babeng ah... na tw nama2 dorang??
qid, huda, liana, n nadiah.. aku sygs dorang sgt2,,,


dari kiri; qid, huda, dhilla, nad~~




plus2.. gambar hot aku dari kem plkn tegas mesra selama perak.. wohooo~~~ satu2 nye gambar aku kat citu.. gambar aku pakai baju loreng un ta smpt na ambek taw.. 1st time n last time aku pki baju loreng tuh, sehari sebelom balek... memang sedeyh giler ah aku.. =(


aku sygs korang la sygs~~
plus2 aku da pandai juggle bola.. kah3~~~ jgn jeles ukie.. tpi baru na pndai2 juggle cikit2.. ta expert agy, well.. cam cikgu2 cakap.. practise make perfect huhuhuhu
hum.. bes2~~~~

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

-apis- said...

Sory, bru nk baca..hehehe
kan dh ckp dlu,plkn mmg best...hahaha

dhilla nazli said...

ahahaha.. ok mengaku..
plkn mmg best,, kalu 3bulan mesti lg best kn.. 3mggu un da best~~

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters