selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

22 Jan 2011

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/dhillanazli
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

sissyira said...

salam

nak tanya sihat tak ?


ziarah rakan yang saya follow :)

dhilla nazli said...

ouh.. cihat saja..
eheheh

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters