selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

27 Jan 2011

best2 in de world...

i got to move it..
i gotta move it.. ahahhaa bungeks... okea...
aku nak cakap samting la kat korang2 sume niy.. kat sume2 follower n penyinggah blog hot aku niy.. taleyh hot??? ok.. tuk jejaka terhangat only... i knoe...
second hangat tuk dhilla ah ey.. kah3~~~~

okea2.. tuka2.. aku nak bagitau, kpde follower2 yg belom smpat disinggah tuh. time cuti nanti aku singgah ey... n aku follow balek.. bz cikit ah..
bukan cikit, banyak kot.. sebab aku niy da jadi siswazah..ey2... na jadi pelajar universiti.. baru je seminggu yang lepas..
hohooho... kelas giler pack.. cam na pecah kepala hotak aku ni.. tapi tape.. sebab bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian...keh3~~~

aku da study kt uniten.. dengan lappie yang takleyh bawak time foundation nye... tu yg saket uh... na on9 cane la.. cane la haiwan2 peliharaan aku kt farmville uh,,,
frontier ville uh?? aduh2... merana la jiwa ku ini.. blog nye da ta terjaga... sadis mewhh...plus2...

aku tgok la blog aku niy gune ie.. sebab kt uniten ni, name je canggih, tapi gune ie lagi kat sume pc.. aku tak tau ape kejahanam nye blog aku jadi... ahahah..
aku pun takot gax na tgok.. abes klo blogger2 yg gne ie na tgok blog aku tuh cmne??? sogan la aku niy... dengan ape bende taleyh na bace... siyes aku sedih giler..
aku taknak da berblog cmniy.. sedih3...

ahaha.. tapi korang tw kn aku gne chrome.. so ape jdi nan blog aku klo bukak gne ie un aku tataw,,, sape2 yg gne ie tuh, sile la berubah kpdemozilla firefox atau un google chrome ok??? nanti bile aku da jadi org2 kuat kt uniten niy, aku suh la dorg update paleng2 google chrome pun jadi la kt uniten niy.. sume pc gne ie.. gua sadis giler bile tgok... aduihh.. capek deh~~~ahaah


okie2.. tu je k... nanak ah cite mende laen... keh3~~~ sb da kne warning nan org2 uniten.. jangan sesekali menyebarkan maklumat2 di uniten samada melalui facebook, blog, dan lain2 website di internet.. kui3~~~


nota kaki; nuffnang aku meningkat.. keyh3~~~ maseh2





Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

3 comments:

Raji berkata said...

wahhh xboleh bawak ker?
ak kne tipu lah owh
dlu pernah dpt resume letter dri Uniten gak
bler tnya dia kata tenet laju sume so mmg excited btol lah nk pergi =.=

Abhamz said...

salam, selamat study dgn bersungguhnya....blog no. 2...

dhilla nazli said...

raji; errr... ahahaah
tataw2,,,

abhanz; maseh2,,,

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters