selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

26 Dec 2010

url contest la...



ahahah aku da ditag oleh hafiz.. contest ni telah di anjurkan oleh..... merazati...
hhohoohoo.. contest pasal url belog?? yrmm.. jap ey...
na pikiaq dalam2... ukie..

okie.. aku da ready.. ehheeh...
url ku bernama............

sekeping-cinta.blogspot.com..

ape yang dimaksudkan dengan sekeping cinta ey???
sekeping niy actually untuk hati.. ntah mane aku belaja ntah.. sekeping hati.. betol la kan.. kalau salah sorry la yer.. tak kan sebuah hati pulak.. eheheh

cinta niy pulak.. cinta la.. tak kan la tak taw.. url niy memaksodkan yang aku niy sedang mencari sekeping cinta yang tulus dan ikhlas.. aisey,, sedeyh plak.. eheheh... sebab aku niy memang sensitif sikit,,
sekeping cinta niy terjadi apabila nurfadhillah binti nazli yang mencari adakah walau secebis cinta untuk dirinya.. tapi bukan sekarang ukie, bile da besa na kawen da lah.. sekarang niy spm nye result un ta dapat agy...

ahaaa... tu je la... =)


tag...
=) arep
=) daya


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

mera zati M.z said...

tq join..
tggu update nanti k??
:)

dhilla nazli said...

ouh.. trime kaseyh..
ahahha

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters