selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

25 Dec 2010

tips belajar dari dr. nurfadhillah nazli.. ahahahaha



ahaaa....
contest ini telah ditaja dan dibuat menggunakan otak dan jari jemari cik taz itu sndri okie,,.. kalau korg na join.. sila2 kan lah.. takde sape yang nak mara kcoli cik taz kalau dah banyak sgt tips belajar sampai die tak tau na gune yang mane 1...

tips belajar ey cik taz... huuum.. pikiq perabeh... tataw la.. aku ni bukan nye best student un.. setakat top 20 kat mktb tu ade la.. tapi bukan la sehebat orang2 yang hebad yang masok brite kalau terbaek spm.. or pmr tu kan.. heheheh...


cara belajar aku.. yang pasti dan kompem nye. yang memang aku akan buat setiap hari dan setiap masa dan setiap kali exam.. na tw ape??? ahahah.. salah.. bukan nye review sume.. bukan jugak bace buku before msok kelas.. aku tak pernah teringin pun.. hee~~~ yang selalu aku buat adalah.. jeng3~~~ buat keje las minute.. okie.. korang jangan tiru.. hanye otak yang seperti aku je yang boley buat... bukan otak yang pandai, tapi yang pemalas dan yang suka wat gopoh las2 minute.. haaa.. aku lah tu...


lagi satu.. aku ni pemalas... disebabkan aku ni pemalas na bace... so, aku akan buat2 tanye kat kawan.. pastu nanti die cerita la satu2 kat aku, heeheh.. pastu aku pun sedut la ilmu die, cam cite2 katun tuh.. serpak kuase tuh... lagi satu aku akan maen soal2 dengan kawan2, cambest kan.. maen soal2 bukan pasal pkwe makwe.. pasal pelajaran ukie.. dan pastikan jangan meleret.. kalau nak gelak pun, jangan banyak2.. nanti sume ilmu tuh keluar camtu je.. kalau dah keluar korang jangan la biar je.. korang muncungkan bibir, korang sedut balek sume2 ilmu tu.. ok???

hope membantu la yer.. ehehehehe


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

3 comments:

ila said...

best n3.
insyaalah diamalkan

taz said...

thanks dear :) nanti ada contest lain join lagi k? ;)

dhilla nazli said...

cik taz; insyaALLAH... tag2 la selalu yer
ila; ahahaha gud3 sila la cube klo na bejaye.. =)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters