selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

20 Dec 2010

thanx DAD!!

ahaahah,, na tau ta..
tadi kan.. time baba aku balek.. tetibe kecoh2 aw..
time tuh pulak aku tengah solat.. terganggu jap..
pokus2.. ngadapALLAH.. patu da abes solat siap doa sume.. pergi depan..
tanye kat baba.. "baba, nape bising2 tdi?"
patu baba aku reply lak "ni ha, baba bawak kamu niy".. sambil ulurkan sebuah buku..
muahaha.. korang na tau ta buku ape..?? besh gilak kot.. ehehehe



ahahaha.. estidotmy edisi ke 105.. ta aku bukan na cite pasal buku tu,, aku na cite ape yg ade dlm buku edisi ke 105 tu je,, aku sebenarnye ta pernah bace pun buku estidotmy ni.. tapi na twu ape yg spesel nye yang edisi ke105 ni?? ahahaa rahsia ah.. ta, buku ni dye pasal sains angkasa dan sains marin.. ta best?? ala.. bagi korang memang la ta besy.. tapi bagi aku pheewiit.. sebab dua2 niy aku minat.. n aku cadang na sambung aerospace engineering


na buat roket...



nak keje kt spaces.. jgn jelesy ukie..
tapi.. ramai yang suka jatuhkan semangat aku.. da berpuloh2 orang ckap.. ambek course niy takde kerja a kat malaysia.. tapi.. aku ta pernah tergugat..
aku bukan nye nak belajar sampai degree je.. dalam masa beberapa tahun.. lambat lagi aku na grade,, time tu mintak2 la Malaysia dah maju dalam area ni.. sebab PM pernah cakap malaysia sekarang menuju ke arah luar angkasa.. ehehe..

ala.. kalau takde kerja kat malaysia pun, aku boleh kerja kat luar negara,, ehehe
dapat tukar angin.. kalau dapat study kat luar negara pun best gak. eheehehe..
aku dah buat perancangan yang sangat panjang.. ala...
ukie la tu.. mintak2 la rsult SPM nanti ok.. aamiiiin.. korang pun doakan gak aw.. ehehe.. time kaseh.. syangs korang sgt2..
btw thanx to my father, sebab tunjukkan support dye dgn membawa sebuah buku estidotmy.. lalalalala



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

mia.lia's profile said...

haha..minat btol ye,,igt ape tdi
hehe

dhilla nazli said...

eheehe saje wat gempak.. tpi mmg minat giler thap lipan.. huhuhu

asyfiqaz said...

eheheh..klu ikotkan mmg xbyk kt malaysia tp betol la jgk kan, malaysia now more on to aerospace! so keep on struggle!

dhilla nazli said...

ooouh.. trime kaseh...
ahahahaha

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters