selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

30 Dec 2010

tak paham lagi!!

korang mesti tiensen ek.. banyak giler post aku tittle dye cmniy...
tak paham la.. pelik la.. pelik betol la.. las2 korang yang tak paham dengan aku..
ukie, aku cuma nak suarakan pendapat aku je.. bukan aku just nak meluahkan ketidakpahaman aku je.. niy bukan pasal subjek2 spm.. bio ke, chemist ke, physics ke.. BUKAN ukie.. nak tau ape yang aku tak paham????


aku tak paham dengan orang yang terlampau batak dengan artis n org2 yg dikenali ramai niy... srious aku tak pahamm.. mesti korang penah tengok lelaki ni kan..



KHAIRUL FAHMI CHE MAT kot.. keeper malaysia... gambar niy aku cilok dari mane ntah.. eheheh tapi takpe.. aku da kredit kan ktorg tu, takde la org ckp aku niy copy cat,,, ey.. ade kene mengene ke?? okie tak de, jangan merapu.. aku nak lahirkan ketidakpahaman aku ni...haaa tak pun 1 group yang agak femes niy..



SUPER JUNIOR kot.. kenal tak?? kalau tak kenal tak tau la korang ni rakyat ape.. gambar nniy aku cilok dari atok google tw,. tak caye sudaaa heee..=) lepas tu ape yang aku tak paham nye niy... ramaaaaai sgt umat manusia niy pelik2... nak tau kenapa aku cakap dorang pelik?? sebab dorang niy cam batak giler ah...

kengkadang ade yang cakap khairul fahmi tuh balak dorang.. suami dorang,, abang dorang.. sesedap taik kuceng korang je kan.. abes aimie harmelia niy korang nak campak mane?? menangis kang die.. lepas tu korang ingat agak2 khairul fahmi tu kenal ke korang yang mengaku pakwe bagai ni?? sesape yang terasa ampun maaf ukie.. aku just suarakan ketidakpahaman aku..

okie, tu hak korang.. aku tau, tapi sampai batak sgt yang sampai fanatik tahap babi laut tu kenapa mewh~~ ape la korang niy.. aduiy.. aku tak paham betol..

tu baru khairul fahmi belom lagi orang2 yang laen.. hum taram sajalah~~~ chill ukie!!


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

3 comments:

mia.lia said...

hnsem gila gaban..haha

micky eyqa said...

nak buat mcm ne.. org dh tak paham bahsa kn hehehe
nice blog dear

dhilla nazli said...

ahahha
wateva.. suarakan je..
btw thanx yaw

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters