selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

16 Dec 2010

suatu masa dahulu~~



segmen aku nakal by abg ben

okie segmen ni cm bese la.. abg ben yg anjurkan... aku un suke la memollow segmen2 dye niy.. cambes lak en.. hik3~~
sape yg na join.. sila klik abg ben tuh ey... bereh punye la~~
aku ni bajet cam da lame abes skola kn.. padahal bru je..
ahaahha weellll... da abes spm katakan... abes skola la tu~ caiyak la~~ heee

1) Nama sekolah rendah dan sekola menengah
okie 1st sekali nama sekolah rendah aku.. dengan banggenye aku memberitahu SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAN KUANG pada tahun 2000-2005.. alamak sekolah menengah ade dua pulak.
tape ah tullis dua2 la.. dengan rasa hidung tingginya SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN BUKIT GADING pada tahun 2006-2008, dan MAKTAB RENDAH SAINS MARA TRANSKRIAN pada tahun 2009-2010.. phewiiit,,

2) Aktivti koko yang diceburi
err.. ni na ambek yang mana 1 ek?? ambek yg latest ah.. dkt MRSM Transkrian uh,,,
okea.. xtvt ey.. haa.. memanah gua cakap lu.. ahaha tapi ble msok tournament kalah terkontang kanting.. cm tu je.. kah3~~

3) Jawatan yang disandang
haaa.. yg ni mmg best.. mmg best ah.. dari kecik mse djh 3.. aku mmg pengawas la..
pengawas seumor hidup.. ntah muke aku ni jahat sangat kot cikgu asek suruh jadi pengawas je.. hik3~~

4) Nama guru kesayangan korang
yang ni ramai sebenarnye.. tapi aku pilih paleng ssyang ah.. haa EN. ROSLI BIN ABD GHANI.. ambek.. siap name full agy aku bagi.. aku akn igt sama chekgu.. dont worry be happy..

5) Subjek paling disukai dan tak disukai
hurm... of course la subjek physics.. da cikgu rosli tu pun aa physics.. ehehehe
gempak sey.. boleyh jadi cam albert einstein.. yang tak suka lak.. banyak belana..
tapi yg paling tak minat is bahase tamil.. sbb tu aku ta ambek n ta blaja.. hihihi

6) Kawan baik mase skolah dulu
alaa.. tade kawan baek ah.. tape2.. ko na sgt kwn baek kn?? haa ambek.. 1 kelas jurisprudence tu sume kawan baek aku.. na aku list sorang2?? ta pyah kot.. sebb ade 30 org.. jenuh pulak na bace kn..

7) Cita-cita masa sekolah dulu
disebabkan aku ni generasi baru dan lebih terkedepan.. cita-cita aku mesti la yang sekarang ni.. ye dak??? hehe cita-cita aku na jadi AEROSPACE ENGINEER.. ehehe jangan jeles.. bunyi cam gempak en.. lalaala

8) Artis feveret mase sekola dlu
aiseeyy.. dari dulu. sampai la sekarang.. aku ta minat la artis2 ni.. tapi aku minat satu grup nasyid niy.. series ta leyh lupe.. UNIC!! haa penah dengar kan?? tapi tu la.. dorang pun da berpecah sekarang. tinggal bape ketul je lagi.. isk3~~~

9) Perkara yang paling ta dapat dilupakan
terkenang masa dahulu... cewaah.. perkara yer.. haaa... siyes.. memang aku ta boleyh lupe.. buat experimen ESTER time kelas chemist.. perghh bau die.. cam tungkik..
ahahah bosuk bukan main.. sape yang pernah buat twu la bau die cam ne..

8) Kalau la aku dapat balek masa lampau..aku na buat.. bom!! ahaha.. boleyh tak??eyy tak2. aku maen2 je... aku na cilap2.. aku taknak.. masok MRSM Transkrian tuh.. sebab aku na jadi engineer.. baek ambek skola teknik.. da belajar basic engineer kn.. easier la tuk aku na belajar engineering nanti.. =(

9) ceritakan kenakalan aku?
alamak ai.. takde la nakal sangat.. aku ni budak baek2.. hehehe.. perasan..
yang paling nakal la pernah aku buat time kat sekolah rendah.. memang da ta ingat ape2 da,, sebab aku ni pelupa.. yang paling nakal kat skola menengah pulak.. aku pernah pecahkan kaca fire alaram tu kt 1 blok.. ahaha patu maen pili bomba dengan extinguisher,.. tw la ta sehebat hlovate dlm cite tunas tu kan.. eheehhe tu je la kot..
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

7 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

rabiatul said...

Pengawas jgk ek ?? Sama lah kita. Hidup pengawas ! Haha. ^_^

Sepatu Hijau said...

salam

singgah dan follow :)

no37

dhilla nazli said...

rozuan; sye dhilla
atul; pgwas ats nme je, eheeeheh
sepatuhijau; thanx~~

Syafiq Rosli said...

nice memories

dhilla nazli said...

ehehe bru berlaku beberapa bulan yg lepas.. =)

Siti Noraisyah said...

singgah dr segmen BA, nak tgk sape paling nakal.. ^^

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters