selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

17 Dec 2010

saye maseh baru~~



ahaha.. segmen baru. aku bdak baru aw...bru yg, baru camne?? haa cmni..:
1) walaupun aku da berblog setaun.. tapi aku tak tau ape bende blog niy..sampai la ni, aku still terkapai2 lagi.. ehehe..
2) aku pun baru je terdetik na tgok BA niy punye blog.. cam bes ke?? asek2 org tgok blog dye.. da bejuto follower dye.. aku?? still keciput gax..
3) aku baru berjinak2 dgn dunia blog niy..

ha.. ckop ta utk membuktikan aku maseh baru di dunia blog.. huhuhu


tempat yang menarik.. ehemm2~~ the mines kot.. alaaa.. yang ada cam theme park sebelah dye tu.. bukan yang tempat shopping tuh.. aku pergi time dajah6.. sumpah hodoh giler ah muka.. aku un malu na tengok.. yang best nye tempat tu..
tempat tu kat Malaysia.. kat balakong, cheras.. huhu dekat jee..
lagi yang bestnye.. aku naek bot.. malam2.. pheewiit.. memang seronok la wa cakap lu.. ambek2 gambar.. tapi yang paling besy nye.. sebab time tu darjah6 kan.. semua jadi best.. ade lak ais yang diukir ukir kat dalam satu tempat niy.. ade ukiran bentuk penguin. ade bentuk gelongsor.. aku naik. ta cair aw.. ehehe.. ade jugak bentuk bola bulat.. bentuk patung krismes tu, ntah ape nama dia ntah. heee
tu la tempat yang paling best mase darjah6 pernah aku pergi..

ok ta lebih dari 100 patah.. heee berjaya!!
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

8 comments:

Hishyamuddin said...

terjah dari blog ba..
nice blog!!!

dhilla nazli said...

thanx.. hee~~

Syafiq Rosli said...

all da best

Nur Mudrikah said...

datang dari umah encik ben ashaari singgah sini cari kawan.. salam ziarah=)

dhilla said...

thanx all..
cari kawan juge~~

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

Nur Azila Ismail said...

singgah drpd BA :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :D


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters