selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

25 Dec 2010

saya tak gay, saya okay..



ahahaha video niy telah dicilok daripada ahmad faiz.. credit to him.. btw da mintak izin okay.. nanti yg si ju tu dtg komen kt blog aku pulak kan.. naya je.. ahahaha.. ok berbalek kt video di atas.. diye tiru sebijik cam video azwan ismail.. cam lawak je kan.. =)





Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

mia.lia said...

mcm siot je..hahaha

dhilla nazli said...

ahaahha...
agax ah

sri juju said...

haha .. lawak ! xD

dhilla nazli said...

heee =D

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters