selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

26 Dec 2010

pelik betol!!

ok.. semua blog.. kalau ta sume pun.. hampir semua blog temasok la aku... cerita pasal bola sepak malaysia lawan indon.. ahahah... na buat camne.. aku niy da la ta minat bola.. bukan ta minat, ta minat bola malaysia maen.. tataw ah, maybe sekarang da bagos, ta cam dulu kan.. =) so.. aku mengisytiharkan dengan jayanya...
aku, nurfadhillah binti nazli taknak tengok bola.. werk!!!

nanti aku intai korang punye result ok?? ahahahah



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

syira aka sepatu hijau said...

salam

dalam blog syira tak ada citer bola :)

dhilla nazli said...

ahahah
ok.. suke syira..
=)

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters