selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

18 Dec 2010

lelaki niy~~

hum... idea2?? cepat la dtg idea...
jeng3~~~ asal lelaki suka merajuk???
haa.. tu memang ta dapat di nafikan lagi.. sekarang ni bukan setakat perempuan je kuat merajok... lelaki pun dah sama taraf tw.. yang pelik nya lelaki ni merajuk sebab jeles.. sebab kene marah.. macam la sebelum ni ta biasa kene marah.. adui.. tapaham betol la... kepada lelaki2 di luar sana,, aku bukan na kutuk korang.. tapi berdasarkan pengalaman aku la.. lelaki memang kuat merajok... dah3 la tu..
lagi satu niy, ade pulak lelaki yang ta pandai memujuk.. cian kt awek, isteri or kawan korang yang merajuk tu.. dorang pikir jatuh standard la pujok2 ni..
tapi dorang salah, perempuan ni perlu dibelai, dimanje, dipujuk, disayangi.. cewaah. banyak cantek ko.. igt laki ta payah ke?? eheheh tu hal lain la...
tapi jangan la sampai lelaki pulak yang merajuk lebih2.. malu taw.. perempuan yang kene pujok.. kalau sesekali tu takpe la kan,, tapi. tu la.. na buat cne.. sifat manusia kan.. mesti kadang2 terguris.. terasa ati ke.. haih laa..
kite kena la bermaaf-maafan sesama sendiri..
asal la aku rase mcam aku punya entry ni tak de hala tuju.. mcam merepek je...
aisehh~~ malam niy kalau idea datang, aku tulis yang best2 cikit.. eeheh
sori la yer..
ahakzz~~




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

nelly said...

setuju nan entry nie
haha

dhilla nazli said...

huhuh..
btol kn...
ngeh3~~

umMie said...

yes ,, betul tu ,, huhu ,, law dorg majok mmg ssah345 nak pjok ,,, adoi ><"

dhilla nazli said...

ahaha ade gax penyokong..
yea!!

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters